ЖивотУбави совети

Мажите на оваа возраст се најлоши за жените, избегнувајте ги по секоја цена

Совети за жените какви мажи треба да избегнуваат доколку сакаат нешто сериозно. Австралиската колумнистка и авторка на подкастот Kinda Sorta Dating, Јана Хокинг, откри зошто, според нејзиното мислење, жените не треба да влегуваат во врски со мажи во триесеттите години.

Таа вели дека мажите на оваа возраст не се идеален избор за жените кои планираат сериозна иднина со партнерот.

– Држете се подалеку од мажите на возраст меѓу 30 и 40 години – рече таа.

-Доколку барате партнер, ви предлагам да најдете некој кој има дваесетина години бидејќи голема е веројатноста овој маж да бара љубов.

Добар избор се и мажите во 40-тите години, кои вообичаено по разводот повторно бараат љубов – објаснила таа и додала дека мажите во триесеттите потешко се венчаат.

Поврзани статии

Back to top button