ДомУбави совети

Луди светилки во ретро стил!

Дали сте љубител на ретро стил и уникатна декорација? Дали ви се допаѓаат и лудите интерпретации во ретро стил? Тогаш дефинитивно ќе ви се допаднат светилките кои ќе ги презентираме денес.

Овој широк избор на светилки бил создаден во процес на размислување на современи варијанти и ретро дизајн. Светилкиве доаѓаат од 50-тите и 60-тите години на минатиот век и вклучуваат и индустриски и секојдневен, модерен дизајн од овој период. Тие исто така се опремени со кабли и други дополнителни елементи во впечатливи и светли бои.

Ако сакате да го збогатите вашиот простор со некое парче кое е потсетник на некое друго време, но во исто време со модерен дизајн, нема да згрешите ако се одлучите за овие светилки.

Поврзани статии

Back to top button