Убави вести

Кога ти е жал да ја изедеш тортата…

Во последно време, на социјалните мрежи ептен актуелни се тортите кои повеќе наликуваат на цветни аранжамни отколку на нашиот најомилен десерт.

Погледнете ги овие ремек дела од торти на едно корејско ателје за колачи и торти кои се направени од прехранбени состојки и кои изгледаат совршено. Навистина, на човек би му било жал да пресече ваква торта, уште повеќе да ја изеде…

Поврзани статии

Back to top button