Убави книги и филмови

Книги од Колин Хувер кои вреди да бидат прочитани!

Колин Хувер е бр.1 Њујорк тајмс најпродаван автор на единаесет романи и пет новели. Хувер спаѓа во категорија на книги за млади, а својата прва книга „Само пријатели“ ја објави, во јануари 2012 година. Пет супер возбудливи книги кои вреди да ги имате во вашата домашна библиотека!

Само пријатели – Дали е подобро никогаш да не се вљубиш или да се вљубиш во некој кој не можеш да го имаш?

Можеби никогаш – Можеби и таа ќе научи да сака некогаш.

Можеби некогаш – Тие не смеат ни да помислат да бидат заедно.

9-ти Ноември – Еден ден, секоја година… Колку може да значи еден датум?

Ова завршува со нас – Секоја љубов си има своја цена… Понекогаш, оние кои најмногу ги сакаме се тие што најмногу не повредуваат.

Поврзани статии

Back to top button