МодаУбави совети

Какви чизми и чанти се во тренд?

Оваа сезона целото внимание е насочено кон бисерите. Апсолутен моден хит се парчињата гардероба, чевлите и чантите кои се декорирани со бели бисери, мали и големи. Бисерите имаат моќ и наједноставните и секојденвните модели да ги претворат во супер впечатливи и привлечни. Затоа доколку имате на ум да се подновите за празниците со нова чанта или пар чевли сторете го тоа што поскоро, и не заборавајте дека задолжително е да бидат декорирани со бисери. Изгледајте нежно и романтично во секој чекор!

Чизми декорирани со бисери за секоја пригода

Чанти декорирани со бисери за секоја пригода

Поврзани статии

Back to top button