МодаУбави совети

Какви патики ќе се носат следната година?

Сведоци сме дека патиките се најудобни, и баш поради тој факт модата повторно ги донесе на сцена овие неколку години. Може да се забележи дека патики се носат секаде и се комбинираат буквално со се. Па за љубителите на патики овој модел е добредојден. Патики кои зрачат со уникатност и елегантност!

Совршени се за дневни прошетки, но и за вечерни излегувања може да се вклопат одлично. Зошто излегувањето во диско да го поминете стоејќи и жалејќи се како ве болат нозате наместо играјќи и забавувајќи се со најоргиналниот модел на патики?!

Комбинирајќи ги со поделовна гардероба се остварува одличен моден погодок!

Поврзани статии

Back to top button