Убави книги и филмови

Интересни книги од Кристан Хигинс!

Читајте секаде, читајте секојдневно! Кристан Хигинс е најпродавана американска авторка на романси според Њујорк Тајмс. Таа двапати има добиено награда за автори на романси на America’s RITA Award  во 2008 година и 2010 година.

Од љубов до омраза (Кристан Хигинс) Топла и духовита приказна за богата девојка која открива дека можеби малку напорна работа е баш она што ѝ треба… Ова се ликови кои ќе ги обожавате, ова е приказна во која просто ќе се вљубите додека се смеете со насолзени очи!

Јас и ти (Кристан Хигинс) За љубов и брак се потребни двајца! Јас и ти е книга која веднаш ќе влезе во вашите топ десет омилени модерни романси. Една грешка, еден катастрофален развод може да те натера никогаш повеќе да не веруваш во брак и вистинска љубов.

 

 

Поврзани статии

Back to top button