ДомУбави совети

Инспирација за весел дом

Со насмевка излегувајте и влегувајте во домот. Со помош на весели бои ќе измамите насмевка на домашните и на гостите. Направете си свое уникатно цветно венче за на влезната врата. Нека биде поинакво од оние кои ги гледаме по продавниците. Одвојте еден час од викендот, купете си го омиленото цвеќе, детали и траки во омилената боја и започнете со изработка. Од нас, предлог слики од убави идеи кои со сигурност ќе ве инспирираат… Нека вашата врата биде прекрасна пролетна слика!

Поврзани статии

Back to top button