Убави вести

Заборавете на секојдневно исцртување на веѓите!

Погледнете го видеото, уверете се и препуштете се на професионалниот тим на Афродита С!  Со јапонско исцртување на веѓите, за час и половина ќе добиете максимално природен и модерен изглед. Разубавете се и блескајте секојдневно.

https://www.facebook.com/629627490412473/videos/1893437450698131/

Afrodita-S Japonski Vegi & PMU by Suzana Blazevska

 

 

https://www.facebook.com/afroditas.vodno/videos/1672863366154087/

Поврзани статии

Back to top button