ЖивотУбави совети

Жените кои ги почитуваат овие правила никогаш нема да завршат со лош маж во врска!

Сите знаеме барем една девојка која едноставно знае да избере дечко – секоја врска и е убава, а мажите не само што трчаат по неа, туку и изгледаат како вистински момчиња од соништа.

Што е тајната на таквите девојки?

Тие знаат како да се однесуваат. Прочитајте ти правилата кои секогаш ги почитуваат.

1. Избегнуваат момци со недостаток на самодоверба.

2. Не прифаќаат лошо однесување.

3. Не слушаат зборови, туку ги гледаат делата.

4. Во почетокот покажуваат и кажуваат дека очекуваат почит.

5. Тие знаат што заслужуваат и не прифаќаат ништо помалку.

6. Очекуваат мажот околу нив да се потруди.

7. Тие го кажуваат гласно она што не им одговара.

8. Чекаат некое време пред да имаат секс.

9. Не се плашат да бидат сами.

Поврзани статии

Back to top button