Убави книги и филмови

Едиција Ние е љубовта ви подарува!

Еден наш читател или читателка ќе наградиме со стихозбирката на Сотир Д Георгиевски “Преведена тишина”! 

Љубовта како онаа преку која треба да се спознае Бог и животот околу нас, во едноставни стихови и со скриена порака.

Опишана е љубовта кон жената, кон децата и кон светот.

 

Поврзани статии

Back to top button