МодаУбави совети

Дотераните и негуваните жени се самоуверени и силни…

Дотераните жени се самоуверени и силни, па зошто и вие да не бидете една од нив? Негувајте го стилот, играјте со модните парчиња гардероба и правете супер модерни комбинации за секоја пригода.

Апсолутен моден хит се маичките на тенки прерамки кои се носат врз обични еднобојни блузи. Полн ефект ќе постигнете доколку се одлучите блузата која е одоздола да биде бела, а оваа сезона препорачливо е да тоа биде и ролка. Еднобојна или шарена маичка поширока на тенки прерамки – изборот е ваш.

Комбинирајте смело и самоуверено, без страв и предрасуди. Постигнете совршен изглед со малку труд.

Поврзани статии

Back to top button