ЖивотУбави совети

Дали сте подготвени за драстична промена?

Нов тренд на Инстаграм – “Pink opal”! Ако навистина сакате да се освежите и да го промените изгледот косата е најлесниот начин за да го направите тоа. За оние кои сакаат да изгледаат поразлично, уникатно и впечатливо овој нов тренд на боја за коса е вистинскиот начин за да го постигнат тоа. Еден од водечките трендови за коса во 2018 е токму овој тренд на боја која ќе ја видите на сликите во продолжение.

https://www.instagram.com/p/BgSIlN5ndhQ/?taken-by=rossmichaelssalon

https://www.instagram.com/p/BgPiH0mHLaz/?taken-by=rossmichaelssalon

https://www.instagram.com/p/Bf6-_bbHhKM/?taken-by=rossmichaelssalon

Поврзани статии

Back to top button