МодаУбави совети

Едноставно без нив не се може!

Како што сонцето е се појако така и овој моден детаљ е се попотребен. Ги носиме и купуваме во најразлични бои и модели. Во склоп со формата на лицето го бираме соодветниот модел. Оваа пролет и претстојното лето ќе уживаме носејќи ги во ведри светли бои, проѕирни, како огледала и секогаш најомилени ќе останат темните црни и кафени. Едноставно без нив не се може. 

Поврзани статии

Back to top button