МодаУбави совети

Геометриските дезени на нокти се комплетен хит оваа сезона

Од сезона во сезона,  се провлекуваат слични трендови за уметност на ноктите. Сите добро знаеме дека преку летниот период вистински тренд се пастелните бои, бронзените нијаниси доминираат на есен, додека празнични бои и светки се за во зима. Сепак, во светот на арт ноктите, дојде тренд, кој стана неисцрпна инспирација за многумина од нас. Геометриските дезени се комплетен хит оваа сезона. И покрај тоа што се иновативни, тие обезбедуваат можност за експериментирање и можеме самите да одлучиме дали моделите ќе бидат минималистички, или нашите нокти ќе бидат вистинско уметничко дело. Издвоивме за вас некои од најкреативните идеи:

Поврзани статии

Back to top button