Убави дестинации

Волшебни глетки кои ќе ви го одземат здивот

Светот е богат со места кои вредат да се доживеат со сите сетила. Некои се ремек дела на природата, некои на човекот, но со сигурност го освојуваат сетилото за вид.

Погледнете ги фотографиите од места низ светот кои едноставно речено се повеќе од совршени!

Благај, Босна и Херцеговина
Цветните острови во Португалија
Областа Хозе Игнасио во Уругвај
Хуакачина, Перу
Исола Бела, Италија
Лас Лахас, Колумбија
Пустината Намиб
Островот Скај, Шкотска
Пештерата Малисани, Кефалонија во Грција
Пу Куок, Виетнам
Солените долини во Аргентина
Селото на Попај, Малта
Геонг-џа, Јужна Кореја

Поврзани статии

Back to top button