Од насУбави муабети

Вистинскиот маж нема да бара вакви работи од вас…

Вистинскиот маж се познава веднаш. По работите кои ги прави и бара од вас да ги правите вие ќе можете да препознаете дали сте во врска со вистинскиот или со уште еден погрешен за вас…

Вистинскиот нема да бара и очекува од вас да се менувате.

Нема да поставува ултиматуми и да ве уценува.

Нема нервозата од целиот ден да ја истури на крајот врз вас.

Вистинскиот гушка доволно нежно и доволно цврсто.

Нема да бара од вас да навивате за ист тим или да гласате за ист кандидат.

Нема да ги занемарува вашите успеси.

Никогаш нема да ве присили да зборувате и откривате делови од минатото и од вашите предходни врски.

Вистинскиот нема да крене рака на вас, никогаш.

Нема да се срами да ви искаже нежност пред пријателите.

Нема да раководи со вашите емоции, нема да ве тра да престанете да плачете или да се смеете.

Вистинскиот нема да ве омаловажи, туку ќе ве издигнува на секој можен начин.

 

Бидете сигурни, вистинскиот ќе го препознаете брзо. Само бидете подготвени и решителни. 

 

Поврзани статии

Back to top button