МодаУбави совети

Веќе не се во тренд масивните венчаници кои тежат дури и по неколку килограми!

Оваа година најактуелни венчаници се они со благ А облик. Романтични, лелеави и поедноставни. Веќе не се во тренд масивните венчаници кои тежат дури и по неколку килограми со неколку слоја тул. Раскошна и впечатлива а истовремено едноставна и елегантна венчаница е ин оваа година. Најинтересното и напозитивното од се е што со ваквите венчаници невестите навистина ќе се чувствуваат пријатно и слободно за време на целата свадба. Погледнете ги сликите во продолжение и вљубете се во оваа “скромна” раскошна бајка од елегантни венчаници.

Поврзани статии

Back to top button