ДомУбави совети

Тинејџерите нека имаат свое катче за учење во домот!

Погледнете ги овие простории за учење креирани од PB Teen.

Собата треба да е многу пријатна, соодветна за годините и совршена за мирно учење и концентрација.

Просториите на женските се посуптилни и имаат повеќе бели и други меки бои, додека машките простории се дизајнирани со потемно дрво и вниманието се фокусира на спортските додатоци.

Собите се опремени со голем број места за складирање на работи, многу полици за книги и разни работни материјали, удобен стол и неколку детали во боја и забавен дизајн. Кога го уредувате просторот за учење важно е да внимавате и на светлото, не смее да е премногу силно ниту премногу слабо. 

Поврзани статии

Back to top button