Убави вести

Испробајте ги најновите трендови и техники, блескајте од утро до мрак!

Испробајте ги најновите трендови и техники во областа на трајната шминка.

Најново во Афродита С , три различни техники:
*Powder Brows– пудра или омбре веѓи
*Shading lips– сенчење(нијансирање) на усните
*Shading Eyeliner – сенчење на линија на очи

Oлеснете си го секојдневниот стајлинг и заштедете време!

Поврзани статии

Back to top button