МодаУбави совети

“Marshmallow” бојата за коса која наредната сезона ќе направи вистински бум!

Овој тренд е инспириран од бели колачи, додека косата “Marshmallow” е комбинација од бели, сини и сиви нијанси кои заедно создаваат динамична и смела боја. Иако станува збор за ладна нијанса, модните икони со неа ќе ја дочекаат пролетта, а потоа како вирус ќе не зарази сите припаднички на понежниот пол. Сепак, оваа боја бара многу осветлување и тонирање на косата, а се тоа исто така ја оштетува косата и потребно е време и трпеливост за да се постигне саканата тренд нијанса. Исто така, не е лесно да ја одржувате па затоа внимателно размислете пред да се одлучите за оваа промена.

https://www.instagram.com/p/BeN-DnMFmJH/

https://www.instagram.com/p/BcDJf0fBNW_/?taken-by=ohheysaraah

https://www.instagram.com/p/Bb3sqhJB-Nv/?taken-by=ohheysaraah

Поврзани статии

Back to top button