Убави вести

Фабрички изработен волнен конец за плетење или везење со достава до адреса!

За сите оние на кои плетењето им е хоби, пасија и љубов

Конец и рачна изработка е одлична Фејсбук страница на која може да најдете секаков тип конци и волна за плетење или хеклање по најниски цени на пазарот кај нас.

Зимскиот период кој следи е иделано време за да создадете плетена облека, ќебенца, интересни играчки или внатрешни украси за вас и вашите деца од волна, памучен конец или мерцилизиран конец. Конец и рачна изработка нудат различни грамажи, должини и огромен број на бои во сите нијанси.

Од удобноста на својот дом можете да си нарачате и веќе изработени плетени чорапи, шалчиња или топлинки. За повеќе информации обратете им се во порака на нивната Фејсбук страна. Цени имаат на секоја слика па уште веднаш можете да си направите план што ќе нарачате и колку ќе ве чини. Вршат брза карго достава низ цела Македонија.

Поврзани статии

Back to top button