Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Избравме одлична романтична драма со комични елемнти која ќе го направи понеделникот – убав!

Еден човек се повлекува во себе откако неговата жена ќе го напушти овој свет. Осамен и исто колку неговата сосетка која исто така е вдовица. Водат чуден живот, а еден ден ќе се појави едно девојче кое засекогаш ќе им ги промени животите.

Филмот е во режија на Роб Рејнер, а главните улоги ги толкуваат Мајкл Даглас и Дајан Китон.

Поврзани статии

Back to top button