ЖивотУбави совети

4 фризури кои не бараат многу труд а секогаш изгледаат средено и убаво!

Непослушноста на косата предизвикува благ стрес кај жените, особено ако е непослушна кога е неопходно да бидеме совршени. Среќа во несреќа е дека постојат неколку фризури кои изгледаат добро без многу вложен труд и се спас во последен момент.

4 фризури кои не бараат многу труд, но секогаш изгледаат убаво:

1. Коса изишана рамно

Ова е идеален тип на фризура за долга, густа коса, со дебели влакна – само тежи надолу, совршено го обликува лицето и лесно ќе ја одржувате.

2. Степенасто ишишана

Ако вашата коса е густа, и со тенко влакно – без разлика дали имате природно кадрава или имате права коса. Прамените кои паѓаат едни на други се одличен начин да ѝ дадете дополнителен волумен на косата.

3. Степенаст популарен боб

Ова е идеална фризура за густа, кадрава коса, која бара минимална инвестиција. Ова е дефинитивно наједноставниот стил на коса за стајлинг и одржување на кадрава коса.

4. Странични шипки

За разлика од шишките кои паѓаат над челото, оваа фризура не бара честа посета на фризер, ниту пак многу напор да ја стилизирате дома. Страничните шишки се трендовски, практични за сите видови на фризури, тие се обликуваат едностано, а вашата коса секогаш ќе изгледа убаво и уредно со оваа фризура.

Поврзани статии

Back to top button