ЖивотУбави совети

Спремете се за летниот период – 10 вежби за затегнато тело!

Овие вежби лесно може да се комбинираат со други вежби или да се изведуваат одделно. Тие се многу едноставни, можат да се прават дома и не бараат повеќе од 15 минути.

Вежбајте со задоволство и забележете убави промени. 

Поврзани статии

Back to top button