МодаУбави совети

Џинс модели кои ќе ја одбележат есента

Ако има парче облека на кое никогаш не му поминува модата, тогаш тоа е онаа облека направена од џинс, без разлика дали се фармерки, фустани, кошули или јакни.

Оваа година, на голема врата се вратија џинс јакните и фустаните, а ќе бидат актуелни и оваа есен.

Но, кога станува збор за фармерките, еве ги моделите кои следната сезона ќе бидат најголем тренд.

Прави фармерки

https://www.instagram.com/p/BXS9iddjg9d/

Фармерки со висок струк и свиткани ногавици

https://www.instagram.com/p/BWNBRtyACMJ/

Екстремно широки фармерки

https://www.instagram.com/p/BXFmtgggncM/

Искинати џинс траперки

https://www.instagram.com/p/BXOeUCcgZ1Z/

Поврзани статии

Back to top button