Убави вести

Ја знаете ли девојката со најубавите фустани?

На една од најпопуларните социјални мрежи, Инстаграм навистина има што да се види.

Еден од профилите кој би требало да го заследите веднаш е оној на Русинката Нина (Ninelly). Ќе се согласите со нас дека нејзините фотки се волшебни. Кога била на патување во Венеција наместо да се слика пред споменици одлучила да одбере аутфит кој потсетува на Италија и да се фотографира со него. Идејата испаднала одлична, па Нина се фотографира насекаде каде што ќе отпатува со фустан кој ја симболизира дестинацијата која ја посетува.

Боите на нејзините фустани се јаки, а материјалите лелеави со чија помош нејзините фотки наликуваат на раскошни разгледници.

https://www.instagram.com/p/BOFVYJPh2UG/

https://www.instagram.com/p/BMO092fBiip/

https://www.instagram.com/p/BCSKn3dBLgU/

https://www.instagram.com/p/qN1XbUhLtS/

https://www.instagram.com/p/BRLM5FuAoxq/

https://www.instagram.com/p/BVUwh-sARmn/

https://www.instagram.com/p/BWX9qpmgIV8/

https://www.instagram.com/p/BDr9_cOhLgy/

https://www.instagram.com/p/7TcsXkBLmn/

https://www.instagram.com/p/BMinIPqBGDO/

https://www.instagram.com/p/BOzDY2vh6ES/

https://www.instagram.com/p/BPka5rIhq2Y/

https://www.instagram.com/p/BWIBgG-AckW/?taken-by=ninelly_

https://www.instagram.com/p/BV1edxzAFmr/?taken-by=ninelly_

https://www.instagram.com/p/BVHgvdMgKY1/?taken-by=ninelly_

Поврзани статии

Back to top button