ЖивотУбави муабети

Што треба да знае вашето момче?

Една мајка освен што е должна своето малечко момче да го научи на културно однесување, грижа за општеството и пријателите, љубов за блиските треба и да го научи да се негува и грижи и за себе и за сопствениот физичкиот изглед.

Од мали нозе се учат и тие работи. Научете го вашето момче да израсне во карактерно добро и стилски добро момче. Нека вашиот малечок биде фраер од пелени. Нека мами насмевки каде и да се појави! 

Поврзани статии

Back to top button