ЖивотУбави совети

Тест: Што прво забележавте на сликата?

Она што прво ќе забележите на сликата говори многу за вас, за вашето моментално емоционално чуство и за тоа од кој агол ги гледате работите во животот. Ајде малку да се забавуваме и низ забава да откриеме како се чувствуваме! Погледнете ја со внимание сликата.

 

На глас кажете што прво забележавте. Психолози ширум светот кој го користат овој емоционален тест велат дека е точен дури 98%.

Доколку прво видовте Јаболко тоа е симболот на здравјето, мудроста и на животот. За вас говори дека сте едноставни и присебни. Значи дека сте полни живот, среќни во љубовта и задоволни од сегашната ситуација. Ви следни кратка авантура но, полна со страст. Доколку прво видовте Нож значи дека со сигурност е време да направите промена. Време е да пресечете нешто старо. Ножот е симбол на лутење, разделба и агресија. Можеби ова е знак дека ќе заврши некоја врска. Само бидете олучни и храбри. Доколку прво видовте Пеперутка значи дека во вашиот живот доаѓа нешто ново и среќно. Ќе се почуствувате како да лебдите, ќе зрачите со енергија и ќе се осечате подмладено. Ве очекува среќа во љубовта, уживајте максимално! Остенете вечно малди барем само во срцето. Доколку прво видовте Гасеница тоа зборува дека чувствувате страв и збунетост. Симбол на ситни проблеми, многу работа и обврски. Извадете го оклопот и полетајте кон среќата!

Поврзани статии

Back to top button