МодаУбави совети

Што побрзо набавете си соодветен модел на очила

Сонцето е сè појако. Време е да се подгответе за престојните топли денови. Започнете од очилата. Со наша помош одберете го соодветниот модел кој совршено ќе прилега на вашиот облик на лице.

Коцкасто лице

Округло лице

Лице во облик на срце

Овално лице

Поврзани статии

Back to top button