МодаУбави совети

“Што да облечам” е првата мисла кога ќе ве поканат на некоја прослава?

Периодот на матури и свадби набрзо ќе започне. Веќе ви е здосадено и смачено само од помислата “Што да облечам”. Секогаш бидете уникатни и поинакви. Играјте со боите, моделите и должините. Одлучете се за долга сукња во А облик и теско корсетче или топче. Штосот е во тоа што понатака посебно ќе можете да ги носите и да изгледа дека носите нешто сосема ново. Знаеме дека не сакате да се повторувате со модели и бои па затоа ваквите комплети се полн погодок за секоја дама.

Поврзани статии

Back to top button