МодаУбави совети

Што ви е потребно за оваа сезона?

Знаеме дека кога некој ќе ви спомне гумени чизми прво на памет ви доаѓаат оние маслиново зелени длабоки чизми кои мажите ги носат на риболов, но сликите во продолжение ќе направат веднаш да посакате еден пар гумени и штосни чизми.

Идеални се за овие врнежливи денови.

Ако порано се носеа гумени чизми само за на фарма и за на риболов, сега се носат за секој ден. Трендсетерките успешно ги комбинираат, а дизајнерите ги прават неодоливи, привлечни и удобни.

Оваа сезона се тотално ин!

Задолжително е секоја жена да има еден пар гумени чизми кои ќе и ги заштитат стопалата од влага и вода, а ќе создадат ултра модерен изглед!

Поврзани статии

Back to top button