ЖивотУбави совети

Човекот кој го сакаат и мајките и децата

Најголемата вистина не е онаа дека фотографиите заменуваат илјада зборови, оти понекогаш тие раскажуваат илјада приказни.

Денеска сакаме да ве запознаме со фантастичните дела на фотографот Саид Мамед кој живее и работи во Дубаи.

Освен што фотографира модели, невести, прави свадбени и веренички фотосесии, тој често е ангажиран и како професионален фотограф за деца. Создава такви моќни фотографии од кои ќе ви подзастане здивот и ќе посакате да го однесете вашето малечко до Дубаи само за една волшебна слика.

Уживајте!

Поврзани статии

Back to top button