МодаУбави совети

Чантите кои ги обожуваат сите светски ѕвезди…

Ако се прашувате на кои дизајнерски парчиња требa да инвестирате, само проучете го стилот на познати личности. Ако луѓето кои имаат пристап до сè и можат да си дозволат било кој дел од дизајнот и да заборават за тоа следниот ден, тие избираат одредено парче и го носат од ден на ден тоа мора да значи дека е навистина посебно!

Ова е случај со торбите за бренд Stalvey.

Квалитетот и функционалноста беа очигледно победничката комбинација за оваа млада модна марка, а подолу откријте како ѕвездите ги комбинираат своите ултра модерни чанти.

https://www.instagram.com/p/BiDM_qZFCyw/?taken-by=jasonstalvey

https://www.instagram.com/p/BficzSZll8g/?taken-by=jasonstalvey

https://www.instagram.com/p/Bg9M4tRA5JG/?taken-by=stalvey

https://www.instagram.com/p/BaCfWQWF6bR/?taken-by=jasonstalvey

https://www.instagram.com/p/BiSGTchFdfj/?taken-by=stalvey

https://www.instagram.com/p/BWx0HrklQ6s/?taken-by=jasonstalvey

https://www.instagram.com/p/BVP9mcDlRSt/?taken-by=jasonstalvey

https://www.instagram.com/p/BiTBXRslVNl/?taken-by=jasonstalvey

Поврзани статии

Back to top button