ЖивотУбави совети

Целиот живот погрешно сте правеле: Еве како да навлечете конец во игла од прва!

 

На Твитер се појави видео за како правилно да се стави конец во игла. Погледнете го, и следен пат од прва навлечете го конецот на иглата.

https://twitter.com/JohnBick4/status/980942639808811009?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fsuperzena.b92.net%2Fkako-da.php%3Fyyyy%3D2018%26mm%3D04%26nav_id%3D1378301

Поврзани статии

Back to top button