МодаУбави совети

Фризурите за оваа есен!

Есента е вистинското време за промена …

Менувањето на фризурата е пријатно за секоја жена – тоа ја прави да се чувствува подобро, задоволна и посигурна. Не е тајна дека жените многу внимаваат на косата и дека тоа е една од најважните алатки за заведување.

Има неколку фризури кои ќе бидат апсолутно тренди оваа есен и што имаат моќ да направат секоја жена да изгледа како девојка од милион долари.

БОБ СРЕДНА ДОЛЖИНА

КРАТКА АСИМЕТРИЧНА СО ШИШКИ НА СТРАНА

ЛЕЖЕРЕН БОБ

НИСКА ПУНЏА

БРАНОВИДНА

БУШАВА ПЛЕТЕНКА

Поврзани статии

Back to top button