Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За убава сабота избравме убав филм.

Оваа романтична драма е неверојатна и позитивна приказна за еден од најголемите умови на денешницата, познатиот астрофизичар Стивен Хокинг и неговата сопруга кои покажуваат колку силна може да биде љубовта! Филмот е сниман според мемоарите на Џејн Хокинг, сопругата на Стивен Хокинг.

Ова филмско остварување е во режија на Џејмс Марш, а главните улоги ги толкуваат Еди Редмејн и Фелисити Џоунс.

Поврзани статии

Back to top button