Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Ви препорачуваме да изгледате една романтична драма со комични елементи.

Еден маж и една жена се сретнуваат после 12 години од една ноќ која ја поминале заедно и се одлучуваат да формираат платонска врска како би излечиле една чудна зависност од секс.

Филмот е режиран од Лесли Хедлен, а главните улоги ги толкуваат Џејсон Судикис и Алисон Бри.

Поврзани статии

Back to top button