Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За убав петок, одбравме екстра забавна комедија која ќе ве насмее буквално до солзи!

Овој филм е режиран од Роусон Маршал Турбер, а главните улоги ги толкуваат Џејсон Судекис, Џенифер Анистон и Ема Робертс.

Еден ветеран кој на возрасни години станува дилер на дрога, создава лажно семејство кое ќе му помогне во неговата невозможна мисија: да пренесе огромно количество на дрога од Мексико во САД.

Поврзани статии

Back to top button