Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Избравме симпатична семејна комедија која слатко ќе ве насмее.

Што да направиш кога сфаќаш дека девојката која најмногу си ја мразела во средно за брзо ќе ти биде снаа за брат? 🙂 А за да биде ситуацијата уште позабавна, тетка на невестата е некогашната ривалка од средно на свекрвата…

Филмот е режиран од Енди Фикмен, а главните улоги ги толкуваат: Кристин Бел, Одет Анабел, Џејми Ли Кертис и Сигурни Вивер.

Поврзани статии

Back to top button