Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За убава сабота одбравме убава романтична комедија со која добро ќе се забавувате.

Овој филм е режиран од Марк Стивен Џонсон, а главните улоги ги толкуваат Кристен Бел и Џош Духамел. Бет е млада и амбициозна девојка од Њујорк која воопшто нема среќа во љубовта. Но, се ќе се промени кога ќе отиде во Италија. Таму ќе украде неколку монети од Фонтаната на љубовта и наеднаш ќе има куп додворувачи… Гледајте го филмот “When in Rome“, ќе уживате!

Поврзани статии

Back to top button