Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Одбравме драма која ќе разнежни, а можеби ќе ви ги насолзи и очите.

Овој филм ја следи приказната за една девојка која после една сообраќајна несерќа паѓа во кома. Таа за време на клиничката смрт ќе се соочи со едно чудно искуство и ќе мора да одлучи дали сака да се разбуди, но да живее живот многу поразличен од она што замислувала.

Главната улога во оваа фантстична драма ја толкува младата Клое Грејс Морец.

Поврзани статии

Back to top button