Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Избравме одлична романтична комедија која добро ќе ве насмее и ќе натера да ја погледнете љубовта од еден поинаков агол…

Еден човек не верува во љубовта воопшто и повредил многу личности. Но, еден ден запознава жена која ќе ја промени оваа ситуација, но и ќе му покаже дека љубовта никогаш не е лесна…

Филмот е во режија на Џастин Рердон, а главните улоги ги имаат Крис Еванс, Мишел Монаган и Тофер Грејс.

Поврзани статии

Back to top button