Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Што се случува кога ќе се вљубиш во вистинскиот човек, но, во погрешно време? Романтична драма која ќе ве разнежни максимално…

Филм полн со случајни средби кои може да го променат животот од корен, филм полн со многу емоции.

Актерите Џејми Чунг и Брајан Гринберг кои ги толкуваат главните улоги, освен во филмот тие се и среќен пар во реалноста.

Филмот Already Tomorrow in Hong Kong е режисерско дело на Емили Тинг.

Поврзани статии

Back to top button