Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За денеска одбравме филм кој ќе ве врати во минатото.

Режисер на филмот е Гилијам Кане, а главните улоги ги толкуваат Клајв Овен, Марион Котијард, Мила Кунис и Били Крадап.

Овој крими филм чие дејствие се случува во седумдесеттите години на минатиот век ја следи приказната за двајца браќа кои се на спротивните страни од законот, едниот е полицаец, другиот – криминалец… Кој ќе победи?

Поврзани статии

Back to top button