Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За денеска избравме моќна драма која ќе ви покаже со колку големи предизвици се соочуват денешните девојки за разлика од нивните мајки или баби.

Една млада девојка страда од анорексија и животот за неа и нејзиното семејство е вистински пекол, се додека не се појави еден чуден доктор…

Филмот е во режија на Марти Ноксон, а главните улоги ги толкуваат: Ребека Кенеди, Лили Колинс и Дана Вилсон.

Поврзани статии

Back to top button