Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Избравме една прекрасна драма со научно-фантастични елементи која нема да ве остави да трепнете…

Еден молекуларен биолог доаѓа до едно неверојатно откритие кое може да во целост да го промени општеството кое што денес го знаеме… Но, дали ќе успее со факти да го поткрепи своето знаење?

Филмот е во режија на Мајк Кахил, а главните улоги ги толкуваат Мајкл Пит и Брит Марлинг.

 

Поврзани статии

Back to top button