Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Денеска избравме еден нов филм кој е комбинација од акција, биографија, комедија.

Главните улоги ги толкуваат Том Круз, Домхал Глисон, Сара Рајт, а филмот е во режија на Даг Лиман.

Филмот ја раскажува приказна за пилотот Бери Сил, кој добил една неповторлива шанса, но ништо не испаднало по план… Сценариото е базирано на вистински случувања од осумдесеттите години на минатиот век

Поврзани статии

Back to top button