Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За забавна сабота, изгледајте забавен филм!

Питер ја запросува својата сакана девојка, но сфаќа дека нема пријатели, а со тоа нема и кум. Започнува да излегува со мажи како би си пронашол другар кој ќе му биде кум, но се случува нешто неочекувано што можеби ќе го стави под знак прашалник и оддржувањето на неговата венчавка.

Режисер на овој фил е Џон Хамбург, а главните улоги ги толкуваат Пол Руд, Џејсон Сигел и Рашида Џонс.

Поврзани статии

Back to top button