Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Избравме фантастична драма со трилер, крими и љубовни елементи.

Една богата сопственичка на уметничка галерија добива верзија од необјавената новела на нејзиниот поранешен сопруг. Таа не може да престане да ја чита и нештата започнуваат да се менуваат.

Филмот е во режија на Том Форд, сниман по новелата „Тони и Сузан“ на Остин Врајт,  а главните улоги ги толкуваат Ејми Адамс и Џејк Гиленхал

Поврзани статии

Back to top button